De diverse gin & tonic pakketten van Gintonic.nl

De diverse gin & tonic pakketten van Gintonic.nl

Een gin tonic pakket is het perfecte cadeau voor verschillende speciale dagen, zoals verjaardagen, jubilea, als bedankje of misschien als relatiegeschenk. Wat de reden ook is, kwalitatieve en lekkere gin tonic cadeaus bestel je eenvoudig en snel bij Gintonic.nl. Maar je wilt natuurlijk wel weten welke keuze je moet maken en hoe je eigenlijk de beste gin tonic cocktail maakt. Dit en meer leggen we uit in dit blog dus lees snel verder of bestel gelijk een van onze overheerlijke gin & tonic pakketten.

Wat is een gin tonic cocktail?

De origine van een gin tonic gaat al terug tot de 18e eeuw. Britse officieren die gestationeerd waren in India gebruikten kinine gemengd met water, suiker, limoen en gin om zo malaria te bestrijden. Maar buiten de voordelen van het bestrijden van malaria zorgde dit ook voor een heerlijk alcoholisch drankje met een bitterzoete smaak. In de loop der jaren is dit drankje, eerst bedoeld tegen malaria, uitgegroeid tot een luxe en verfijnd drankje.

Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende producenten van gin, tonic en gin tonic die allemaal hun eigen unieke smaakprofielen hebben gecreëerd om een verfijnd drankje te maken waar wij met zijn allen van kunnen genieten. Zo zijn er bekende gin merken als MOM, Skully en Ukiyo om er een aantal te noemen. Ieder merk heeft zijn eigen unieke smaakprofiel en is te mixen met verschillende soorten tonics. Met onze gin tonic pakketten hoef je hier niet over na te denken. Wij hebben de juiste mixes al bij elkaar gezet, zodat jij kan genieten van de beste gin tonic cocktail die er is.

Hoe maak je een gin tonic?

Het maken van een goede gin & tonic cocktail is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk zijn de juiste gin en de bijpassende tonic van essentieel belang voor een goede smaak. Er zijn namelijk verschillende gins die ieder hun eigen smaakprofiel hebben. Dit kan komen door een fruitige toevoeging aan de gin, een uniek ingrediënt zoals bij de Black Tomato gins of iets anders. Het is dus belangrijk om te weten wat voor tonic nodig is bij wat voor gin. Daarom hebben wij hieronder een kort stappenplan uitgewerkt hoe je de juiste gin tonic combinatie maakt.

1. Kies de juiste gin

De eerste stap in het maken van een lekkere gin & tonic is natuurlijk het kiezen van de juiste gin. Er zijn diverse kwaliteitsmerken die ieder hun eigen voor- en nadelen hebben. Het is vooral belangrijk om te kijken naar wat jij lekker vindt. Ben je fan van een lichte fruitsmaak? Kies dan de MOM Love Gin. Liever iets meer spice en een krachtige smaak? Dan moet je kiezen voor de Opihr Oriental Spiced Gin.

2. Selecteer een smaakversterkende tonic

Net als de gins, heeft ook iedere tonic zijn eigen smaak. Het is dus de bedoeling om een tonic te kiezen die de smaak van de gin complimenteert en versterkt. En het moet natuurlijk ook bij je passen want, smaken verschillen en dit geldt ook voor een gin & tonic. Een gin met een sterk smaakprofiel zoals de Skully Tangerine Twist Gin heeft een sterk smaakprofiel. Hier moet je dus kiezen voor een tonic die niet te veel extra smaak toevoegt of die de smaak complimenteert. Denk bijvoorbeeld aan de Double Dutch Lemon Tonic.

3. De juiste garnering voor de finishing touch

Vaak heeft een goede gin & tonic cocktail niet veel garnering nodig. In tegenstelling tot andere cocktails, vindt een gin & tonic zijn smaak vooral in, je raadt het al, de gin en tonic. Vaak is een schijfje citroen, limoen of zelfs een schijfje komkommer genoeg om de smaak te versterken.

Onze speciaal samengestelde gin & tonic pakketten

Het selecteren van de juiste gin en de juiste tonic is zacht gezegd een uitdaging, maar gin zorgen. Bij ons ben je gegarandeerd van de perfecte gin en tonic dankzij onze gin & tonic pakketten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte mix tussen gin en tonic. Onze pakketten zijn ideaal als cadeau pakket voor diverse gelegenheden of om zelf van te genieten. Hieronder zetten we alle pakketten voor jou op een rijtje.

Bobby’s Gin & Indian Tonic pakket

Misschien wel een van de meest luxe gin & tonic pakketten die je op de markt kunt vinden. Het Bobby’s Gin & Indian Tonic pakket is een prachtig pakket om weg te geven of voor jezelf. Het pakket bevat een heerlijke fles Bobby’s gin, vier Fever Tree Indian tonics, twee Libbey Starla Glazen en een opener. Dit gin & tonic pakket is misschien wel hét cadeau voor de gin & tonic liefhebber.

BOBBY'S GIN & INDIAN TONIC

Ukiyo Japanese Blossom Gin & Tonic pakket

Ken jij iemand die houdt van nieuwe dingen proberen? Dan is het Ukiyo Japanese Blossom Gin & Tonic pakket een uitstekende keuze voor deze avontuurlijke ziel. Ukiyo is een merk uit Japan en wordt op een unieke en traditionele Japanse wijze gemaakt. Het unieke kleurpatroon op de fles heeft lichte, maar felle kleuren. Dit kleurpatroon geeft al hints naar de smaak. De Ukiyo gin is een zachte en ietwat zoete gin. Om deze gin tot zijn recht te laten komen vind je in het luxe cadeaupakket ook twee flesjes Double Dutch pomegranate tonic.

JAPANESE BLOSSOM GIN & TONIC | 70CL | GIFTBOX

Skully Oriental Citrus Gin & Tonic pakket

Het derde pakket dat we graag willen uitlichten is voor de ginliefhebbers met een ‘’sweet tooth.’’ Het cadeau pakket van Skully vind zijn smaak in de zoetzure eigenschappen van de citrusvrucht. De gin heeft een heldere en verfrissende smaak met hints van bloemige botanicals. De gin, in samenwerking met de Double Dutch lemon tonic, zorgt voor een smaaksensatie die je nooit eerder hebt geproefd bij een gin & tonic cocktail. Ben jij overtuigd? Bestel dan vandaag nog je Skully Oriental Citrus Gin & Tonic pakket en heb hem de volgende dag thuis.

ORIENTAL CITRUS GIN & TONIC | 70CL | GIFTBOX

Skully Tangerine Twist Gin & Tonic pakket

Een andere absolute aanrader van het merk Skully is de Skully Tangerine Twist Gin. Deze gin heeft een heerlijke balans van verschillende fruittonen. Zodra je de fles opent komt de zoete geur van mandarijn je al tegemoet, maar dit is niet het enige fruit dat is gebruikt. De gin bevat ook een goede balans tussen andere citrusvruchten zoals citroen en limoen om een extra bite toe te voegen. Om een perfect pakket en een perfecte gin tonic te maken, vind je in het Skully Tangerine Twist Gin & Tonic pakket ook twee Double Dutch Indian Tonics en een gin tonic glas.

TANGERINE TWIST GIN & TONIC | 70CL | GIFTBOX

Vind een gin & tonic pakket voor iedere ginliefhebber

Het geven van een gin & tonic pakket als cadeau is een uniek en lekker idee. Heb jij binnenkort een feestje of iets te vieren? Bestel dan vandaag nog een gin cadeau of gin & tonic cadeau pakket en geef er, gratis en voor niets, een persoonlijk kaartje bij. Wil jij meer weten over ons assortiment gins? Neem dan contact met ons op.