12 redenen om een gin & tonic pakket cadeau te geven

12 redenen om een gin & tonic pakket cadeau te geven

Er zijn misschien wel 1.000 redenen om een gin & tonic pakket cadeau te geven. Om er nu 1.000 onder elkaar te zetten is een beetje teveel van het goede en laten we eerlijk zijn, niemand gaat dat lezen. Daarom hebben we het gehouden bij de 12 beste redenen. Zo blijft het leuk voor jou om te lezen en kun je gelijk zien wanneer jij een gin & tonic pakket cadeau moet geven. Liever gelijk een gin & tonic pakket bestellen? Doe dit dan eenvoudig bij Gintonic.nl.

1. Gin & tonic pakket voor een verjaardag

Misschien wel de meest klassieke reden om een pakket cadeau te geven is een verjaardag. Maar doordat het zo klassiek is, is het eigenlijk ook gelijk de beste reden om een gin & tonic pakket te geven aan de jarige. Is de jarige een echte gin & tonic liefhebber? Dan weten we gelijk het beste verjaardagspakket. Wij zouden adviseren om te kiezen voor de Ukiyo Japanese blossom gin & tonic giftbox.

https://www.gintonic.nl/ukiyo-japanese-blossom-gin-tonic-70cl-giftbox.html

2. Gin & tonic cadeau geven voor een jubileum

Een andere bekende, maar toch belangrijke reden om een cadeau te geven is jubilea. Of het nu gaat om je eigen relatie en je op zoek bent naar een cadeau voor je partner of dat je anderen wilt feliciteren. Het geven van een gin & tonic cadeaupakket is een verfijnd en smaakvol cadeau, waar menig mens heerlijk van kan genieten.

3. Geef een cadeaupakket om iemand te bedanken

Heeft iemand jou pas geleden geholpen? Misschien ben je door een moeilijke break-up gegaan of ging je verhuizen en waren alle handjes welkom? Wat de reden ook is, het geven van een cadeaupakket met een heerlijke gin en tonic is de perfecte manier om je dankbaarheid te uiten. Heeft iemand wel een bedankje verdiend? Bestel dan eenvoudig de Skully Tangerine twist gin & tonic Giftbox als cadeau.

TANGERINE TWIST GIN & TONIC | 70CL | GIFTBOX

4. Het beste cadeaupakket als opkikker

Heb jij een vriend of vriendin die aan het herstellen of revalideren is? Dan is een leuk beterschapscadeau vaak een opkikkertje. En wat voor cadeaupakket geeft een betere opkikker dan een gin & tonic cadeaupakket? De heerlijke volle smaak van een rijke gin zoals de Black Tomato gin in samenwerking met een sprankelende zachte tonic, zorgt voor de beste opkikker die iemand kan wensen.

BLACK TOMATO GIN | 50CL | LUXE KOKER

5. Een smakelijk afstudeercadeau

Het geven van champagne of een prosecco tijdens het afstuderen is wel een beetje achterhaald, vind je niet? Het liefst geef je je zoon, dochter, partner of wie er dan ook is afgestudeerd, een origineel en lekker cadeau. Hier komen onze gin & tonic pakketten om de hoek kijken. Wil jij een uniek en originele gin geven? Geef dan de Skully Oriental citrus gin & tonic Giftbox cadeau.

ORIENTAL CITRUS GIN & TONIC | 70CL | GIFTBOX

6. Gin & tonic pakket: het ideale cadeau om afscheid te nemen

Heeft je collega besloten om aan een nieuwe baan te beginnen? Gaat een van je naasten verhuizen of zelfs emigreren? Allemaal goede redenen om een doordacht, lief en lekker afscheidscadeau te regelen. Een gin & tonic pakket is het ideale cadeau om te geven wanneer ze weggaan. Het is namelijk het ideale drankje om samen op te drinken of mee te nemen en op een later tijdstip van te genieten. Het zorgt ook nog voor een goede reden om eens af te spreken.

7. Een cadeaupakket voor de at home bareigenaar

Waarschijnlijk kennen we allemaal wel iemand die een eigen bar in zijn tuin, garage of kelder heeft gemaakt. Misschien ben je er zelfs wel regelmatig te vinden, want thuis drinken is toch een stukje goedkoper dan in een echte bar. Maar iedere bar heeft natuurlijk een voorraad nodig en variëteit in dranken. De ideale persoon om een gin & tonic pakket cadeau te geven.

8. Gin & tonic: voor nog één laatste toost

Iedereen zal vroeg of laat iemand verliezen. Misschien ben je zelfs al iemand verloren. Het verliezen van een dierbare is een van de verschrikkelijkste ervaringen die je kan meemaken. Toch is het belangrijk om altijd te proberen iemand op een positieve manier te herdenken en vaak kan een goed drankje hierbij helpen. Heb nog een toost op je dierbaren en vier het leven met de juiste gin & tonic.

9. Gin & tonic voor een heerlijk totaal pakket

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vriend of vriendin die graag nieuwe dingen probeert? Dan hebben wij het ideale cadeau. De Bobby’s Gin & Indian Tonic Giftbox. Dit cadeaupakket is voor de avonturier die eens wat anders wil proberen. Met een heerlijke Bobby’s gin, vier Fever Tree Indian tonics en twee Libbey Starla glazen, is dit gin & tonic cadeaupakket een ware smaaksensatie.

BOBBY'S GIN & INDIAN TONIC

10. Vier een internationale vriendschap

Ben jij weleens op uitwisseling geweest of heb jij vrienden voor het leven gemaakt op vakantie? Dan is het lastig om, na deze tijd, contact te houden. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing! Geef een speciale gin met bijpassende tonic cadeau. Zo kun je kiezen om de Opihr oriental spiced gin cadeau te doen. Stuur hem eenvoudig op met een persoonlijk kaartje en bestel er ook een voor jezelf. Zo kunnen jullie samen tijdens een (online) afspraak samen genieten van de heerlijke smaken van een gin en tonic.

OPIHR ORIENTAL SPICES OF THE ORIENT | 70CL | LUXE KOKER

11. Het cadeaupakket om je waardering te tonen

Iedereen kijkt wel tegen iemand op. Dit kan je vader of moeder zijn, maar ook een leraar of vriend die je veel heeft geleerd. Wie het ook is, soms mag je zo iemand wel een cadeau geven om te tonen hoeveel deze persoon voor jou waard is. Het beste cadeau om je dankbaarheid te tonen? Een verfijnde gin zoals de MOM Love Gin. Het zit hem al in de naam. Deze gin toont de liefde en affectie die is opgebouwd tussen jou en degene naar wie je opkijkt. De MOM Love Gin gaat perfect samen met een zachte tonic zoals de Double Dutch Pomegranate & Basel Tonic.

MOM LOVE GIN | 70CL | LUXE KOKER

12. De beste reden van allemaal: gewoon zomaar

Laten we eerlijk zijn. Als je een echte gin & tonic liefhebber kent, is het dan echt nodig om een reden te hebben? Onze gins en gin & tonic pakketten zijn met een reden opgenomen in ons assortiment. Al onze gin & tonics zijn van de meest bekende merken over de hele wereld. Ze hebben allemaal een eigen unieke smaak en zijn gemaakt van de meest hoogwaardige ingrediënten.

Onze gin & tonic cadeaupakketten zijn dan ook té lekker om te laten liggen. Bestel je vandaag nog een van onze cadeaupakketten, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Inclusief een gratis handgeschreven kaartje, zodat jouw cadeau net wat persoonlijker is. Wil je meer weten over onze gin & tonic pakketten of misschien over onze cocktails en bubbels? Neem dan contact met ons op.