11x de beste kant-en-klare cocktails om cadeau te geven

11x de beste kant-en-klare cocktails om cadeau te geven

Ben jij klaar voor een gezellige avond? Heb jij een feestje gepland staan of heb je gewoon zin in een heerlijke cocktail, maar heb je geen zin om een cocktail te gaan maken? Dan heb je het juiste blog gevonden! In dit blog zetten wij de 11 lekkerste kant-en-klare cocktails op een rijtje, zodat jij en je vrienden, familie en iedereen die je kent, altijd terug kunnen lezen welke cocktails jij moet kiezen. Lekker voor jezelf of om cadeau te geven!

1. Limonsecco

De eerste kant-en-klare cocktail die we willen bespreken, is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens echt luxe. De limonsecco van het merk Il Miogusto is een heerlijke mix van frisse citroen met een lekkere bubbel. De Limonsecco wijn neemt je op reis naar een wereld vol smaak. Of je nu thuiskomt na een lange dag werken of hebt beloofd om een lekker wijntje mee te nemen naar een feestje. De Limonsecco is dé wijn voor iedere gelegenheid.

Il Miogusto Limonsecco

2. Amarenissima

De volgende absolute aanrader is de fruitige wijn Amarenissima van Il Miogusto. Deze wijn, gemaakt van zoete zwarte kersen, is een perfecte wijn voor een zomerse dag of tijdens een feestje. Met een zoete smaak en een alcoholpercentage van 6,9% is dit een zacht en soepel wijntje dat gemakkelijk te drinken is. Dus wacht niet langer en verwen jou en je vrienden met deze heerlijke wijn.

Il Miogusto AMARENISSIMA

3. Melonsecco

Ben jij klaar voor een heerlijke verfrissing? Waarschijnlijk heb je al verschillende TikToks gezien van mensen die cocktails bereiden in een watermeloen. Het zorgt natuurlijk voor een perfecte mix tussen de watermeloen en de dranken die je erin doet. Gelukkig kost het nu geen moeite meer! Sla het mixen over en kies de Melonsecco van Il Miogusto! Met een glas Melonsecco waan je je gelijk op het strand met de zon op je gezicht. Dit is de ideale wijn voor verfrissing en zoetigheid.

Il Miogusto Melonsecco

4. Long Island Iced Tea

De long island iced tea cocktail is een mix van wodka, gin, tequila, triple sec, rum, cola en citroensap. Daarbij heb je ook nog de keuze om allerlei extra ingrediënten toe te voegen voor smaak zoals: citroenschijfjes, muntblaadjes en meer. Best veel werk toch? Gelukkig bestel je bij ons een heerlijke kant-en-klare Long Island Iced Tea cocktail van Coppa Cocktails. De kant-en-klare cocktails van Coppa Cocktails zijn vers gemaakt. Het enige wat jij moet toevoegen is ijs.

Coppa Cocktails Long Island Iced Tea

5. Mojito

Misschien wel de meest bekende cocktail op de wereld: de mojito. Een heerlijke mix van rum, limoensap, spuitwater en munt. Ik denk dat iedereen vroeg of laat wel eens een mojito heeft gedronken op vakantie. En voor velen is dit dé cocktail om terug te denken aan een geweldige vakantie. Gelukkig kun je met deze kant-en-klare cocktail mojito eenvoudig en snel genieten alsof je weer op vakantie bent.

Coppa Cocktails Mojito

6. Sex On The Beach

Eerder in het blog hebben we het gehad over een aantal fruitige wijnen. Maar ben jij toe aan wat sterkers, dan raden wij aan om te kiezen voor de Coppa Cocktails Sex On The Beach. Deze fruitige cocktail, gemaakt van sinaasappelsap, cranberrysap en wodka, is een heerlijk fruitige cocktail met een krachtig randje. Perfect om te schenken bij een tropisch feestje of gewoon omdat je super veel zin hebt in een fruitige cocktail.

Coppa Cocktails Sex on the beach

7. Pina Colada

‘’If you like Piña Coladas’’ dan ben je bij Gintonic.nl aan het juiste adres. Deze kant-en-klare Pina Colada is de droom van iedere kokosliefhebber. Met de verse ingrediënten in de cocktailshaker van Coppa Cocktails geniet jij van een ware smaaksensatie. Schenk je Pina Colada cocktail in met een schijfje ananas en een parapluutje, doe je zonnebril op en geniet van de heerlijke mix van kokos, ananas en witte rum.

Coppa Cocktails Pina Colada

8. Strawberry Daiquiri

Iedereen houdt wel van een beetje rood fruit. Frambozen en aardbeien zijn misschien wel een van de populairste fruitsoorten op de wereld en bij ons vind je ze in een heerlijke kant-en-klare cocktail. Met de Strawberry Daiquiri cocktail heb je het beste van twee werelden. Enerzijds geniet je van heerlijk rood fruit, op smaak gebracht met limoen en siroop, anderzijds drink je een sterke en ietwat bittere witte rum. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en bitter voor een ware smaaksensatie.

Coppa Cocktails Strawberry Daiquiri

9. Passion Fruit Martini

Heb jij een passie voor passiefruit? Dan hebben wij de cocktail voor jou! Met deze kant-en-klare cocktail Passion Fruit Martini ben jij altijd het leven van het feestje! Met een mix van vanille wodka, passievrucht likeur, limoensap en een beetje prosecco, is dit een echte cocktail voor de zoetekauw. Het beste van alles? Bestel vandaag nog een kant-en-klare cocktail en heb hem morgen in huis!

Coppa Cocktails Passion Fruit Martini

10. Cosmopolitan

De Cosmopolitan cocktail is een mysterieus drankje. Niemand weet eigenlijk hoe de cocktail is ontstaan, maar één ding weten we zeker: de cocktail is enorm lekker. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van de smaaksensatie dat een Cosmopolitan cocktail is. De kant-en-klare versie van Coppa Cocktails doet niet onder voor de versgemaakte. Het belangrijkste? Schenk de cocktail in een goed gekoeld glas en voeg ijsblokjes en een sinaasappelschijf toe. Enjoy!

Coppa Cocktails Cosmopolitan

11. Espresso Martini

Ben jij een echte koffiefan, maar mis je een beetje pit? Dan is dit de nummer één keuze voor jou. Kies de kant-en-klare Espresso Martini en geniet van een lekkere koffiesmaak met een beetje extra spice. De Espresso Martini bestaat uit koffie, wodka, koffielikeur en suikersiroop. Ondanks de naam, is de Espresso Martini geen officiële martini omdat het geen gin of vermout bevat. Desondanks is deze cocktail echt heerlijk en raden we je zeker aan om hem een keer te bestellen.

Coppa Cocktails Espresso Martini

Nog op zoek naar het perfecte cocktail cadeau of zelf dorst gekregen? Bestel dan eenvoudig een van onze heerlijke kant-en-klare cocktails op Gintonic.nl. Ben je toch op zoek naar een ander soort drankje of cadeau? Kijk dan eens naar onze gin cadeausgin & tonic pakketten of onze cocktailsets. Meer weten over ons assortiment? Neem dan vooral contact met ons op. Cheers!